Taller de cuina

Naus d’Encontres (Cookies)

  • Deixem que 110 gr de mantega quedin estovats.
  • Barregem la mantega amb 1 ou.
  • Afegim 125 gr de sucre moreno i 60 gr de sucre blanc.
  • Afegim 230 gr de farina
  • Afegim una culleradeta de llevat
  • Barregem fins a obtenir una massa homogènia.
  • Fem boletes petites.
  • Enfornar uns 10/15 minuts.

Beines de Species (Magdalenes)

  • – Primer de tot buidarem el iogurt de llimona en un bol, ja que utilitzarem el iogurt de llimona com a mida.
  • Batrem 3 ous.
  • Afegirem 2 mides de sucre blanc i barrejarem la massa.
  • Afegirem 3 mides de farina, a poc a poc, i barrejarem.
  • Afegirem 1 iogurt de llimona, 1 mida d’oli i 1 sobre de llevat.
  • Barregem fins que la massa quedi homogènia.
  • Posem la massa en els motlles.
  • Enfornar uns 30 minuts aprox.

Forat de cuc amb ous d’Allien ( braç de codonyat)

  • Fem una pasta amb mantega, codonyat i rovells d’ou.
  • Untem la pasta en galetes Maria.
  • Ajuntem les galetes Maria formant un cuc.
  • Batem les clares dels ous al punt de neu i cobrim el cuc de galetes.
  • Sobre de les clares al punt de neu hi podem posar colacao en pols.
  • Es guarda a la nevera.

Llunes d’ET (pasta de full)

  • Posem formatge, pernil, sobrassada o allò que ens agradi a sobre de la pasta de full.
  • Enrotllem la pasta de full.
  • La tallem des del costat rodó.
  • Enfornar 10 minuts.

Rastes de Predator (llacets pasta de full)

  • Tallem la pasta de full en trossos prims i allargats i els dobleguem formant un llaç.
  • Després ho podem cobrir amb sucre.
  • Enfornar 10 minuts.

Quant a coloniesaccent

Aquest blog pretén ser un recull de les vivències d'unes colònies d'una setmana organitzades per l'Escola de Música Accent. L'objectiu és que vosaltres, els pares dels joves músics, revisqueu algunes de les nostres experiències durant aquests sis dies. Esperem que us agradi i no us oblideu de deixar el vostre comentari!!!
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s